چطور با طراحی بازی یک کسب و کار را تبلیغ کنیم - سایت واکو تک

چگونه با استفاده از بازی سازی، یک کسب‌وکار را تبلیغ کنیم؟

مقدمه

همه از بازی کردن به شکلی لذت میبرند. چرا که کاربر بازی برای بدست آوردن پاداشی که برایش جذاب است درگیر بازی و تعامل با آن میشود. به همین دلیل است که بسیاری از کسب و کارها  برای درگیر کردن بیشتر مخاطبان به بازی سازی های جذاب و ساده روی می آورند .

بازی سازی ساده موفق  وابسته به چند چیز خواهد بود که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

اهداف یک بازی

اهداف در واقع نتایج خاصی هستند که کاربران برای دستیابی به آن ها تلاش می کنند. هدف برای بازیکن یک حس اشتیاق ایجاد می کند تا بدان دست یابد.

توجه به مجموعه قوانین در بازی سازی

قوانین یک سری محدودیت در بدست آوردن هدف می باشند. محدودیت ها راه های خلاقانه ای برای تفکر یا رفع یک مشکل یا دستیابی به یک هدف ایجاد می کنند.

استفاده از یک سیستم بازخورد دادن به کاربر در بازی سازی

این سیستم به کاربران میگوید که چقدر به هدف نزدیک شده اند. به عنوان مثال امتیاز، مرحله و یا یک progress bar از این دسته المان ها هستند.

ایجاد مشارکت داوطلبانه کاربران با بازی سازی

ایجاد مشارکت داوطلبانه در بازی  وابسته به آن است که  از هدف، قوانین و سیستم بازخورد به قصد رسیدن به خرید یک محصول، خدمات یا بسته استفاده کنید و این مسیر را برای کاربرانتان شفاف کنید.

در دنیا هر هفته ۳ میلیارد ساعت صرف بازی های ویدئویی میشود. جالب است بدانید بعضی مردم بازی های ویدئویی را به عنوان یک راه فرار از واقعیت می بینند. در یک بازی آن ها بتوانند چیز هایی را تجربه کنند که شاید هیچ گاه در واقعیت فرصت آن را نداشته باشند. حقیقت این است که سیستم های بازخورد بازی ها به گونه ای طراحی شده اند بر اساس احساسات و تمایلایت انسان ها آن را تشویق به پیشروی کنند. بازی ها بر اساس تحلیل رفتار انسان ها طراحی می شوند پس خیلی خوب آدم هارا می فهمند.

در حال حاضر خیلی از بازی های ویدیویی جایزه هایی ارائه میدهند که واقعیت فیزیکی ندارند .

آن ها در حال ترغیب کردن و هدایت کردن ما به سمتی هستند که واقعیت ندارد.

تقریبا نصف جمعیت جهان بخش بزرگی از زمان و انرژی خود را به این دنیای مجازی اختصاص داده اند .

و همه این ها برای این است که بازی ها این امکان را می دهند که رویاهایتان را زندگی کنید!

حال Gamification های موفق نیز مکانیک های خود را از روی بازی های ویدیویی بر میدارند. این مکانیک ها را در حوزه های غیر از بازی  با هدف جلب نظر مشتری و تبلیغ خدمات و محصول خود استفاده می کنند. تا به مردم بر اساس یک بازی ساده جایزه بدهند و آن ها را به  تعامل ترغیب کنند.

پس گیمیفیکیشن (Gamification) چیست؟

گیمیفیکیشن یک فرآیند است که در آن مکانیک های بازی ویدیویی برای جلب نظر مخاطب در ارائه یک سرویس، خدمت یا محصول به کار می رود.

گیمیفیکیشن زمانی نتیجه مطلوب دارد که از مجموعه فعالیت هایی برای ترغیب مشتریان به تعامل کردن با برند یا تبلیغ استفاده شود.

زمانی که شما محصول خود را gamify  میکنید نتیجه آن فروش بیشتر، جلب نظر بیشتر و وفاداری مشتریان به برند شما بیشتر میشود. در نهایت رضایت از شما بیشتر خواهد شد.

اصول اولیه بازی سازی را زیر پا بگذارید

کاری که اکثر افراد برای پیاده سازی گیمیفیکیشن انجام میدهند اشتباه است. گیمیفیکیشن مجموعه ای از عکس ها و جایزه ها نیست. بلکه تلاشی است که کاربر باید انجام دهد تا به هدفی برسد. این تلاش و تعاملی که کاربر انجام میدهد باعث میشود تبلیغ شما اثر بخش تر باشد و در ذهن مخاطب بیشتر جای گیرد.

گیمیفیکیشن یک حواس پرتی و یا بازی بی دلیل نیست. بلکه تمرکز برای رسیدن به یک هدف با روشی نو آورانه است.

تا بحال شده تصمیم به نوشتن یک مقاله بگیرید و ندانید از کجا باید شروع کنید؟

و یا برایتان سوال باشد که ساختار متن چطور باید پیش برود؟

پیشنهاد می‌کنیم برای دریافت پاسخ این سوالات قسمت دوم مقاله با عنوان «چرا گیمیفیکیشن یک استراتژی مناسب برای کسب‌وکار به‌شمار می‌رود؟» را مطالعه نمایید.

Sending
User Review
0 (0 votes)

ارسال نظر