بازی تبلیغاتی - سایت واکوتک

استفاده از بازی تبلیغاتی و راه‌های موثرترشدن آن – بخش اول

آکادمی » همه » بلاگ » مارکتینگ » استفاده از بازی تبلیغاتی و راه‌های موثرترشدن آن – بخش اول

مقدمه

توسعه یک بازی تبلیغاتی منحصر به فرد که صرفا برای معرفی یک برند طراحی شده باشد ممکن است در وهله اول کاری سخت و چالش برانگیز به نظر برسد. شما چگونه می توانید چشم انداز خود را به یک محصول کاربردی تبدیل کنید. بهترین شیوه تقسیم منابع مالی برای این پروژه چگونه خواهد بود. و چگونه می توانید سود خود را از این طریق دبیشتر کنید.

اگر شما برای طراحی بازی مد نظرتان از ابزار درستی برای این کار استفاده نکنید شکست سنگینی (هم از نظر مالی و هم از نظرحرفه ای.) در انتظارتان خواهد بود. اگرچه هیچ کس نمی تواند عوامل موفقیت کالاهای هنری و خلاقانه، مانند بازی های کامپیوتری، را به صورت دقیق مشخص کند. اما دستورالعمل هایی برای آسان تر کردن فرایند توسعه در این پروژه خاص، وجود دارد. این راهنمایی ها می توانند شانس موفقیت شما را افزایش دهند. در این مقاله، ما برخی از دستورالعمل های کلیدی و کاربردی را به شما ارائه خواهیم داد. تا در وهله اول به شما کمک کنیم یک بازی تبلیغاتی خوب را تشخیص دهید.

 

همه چیز را اول نسازید 

دستیابی به حق توسعه نرم افزار یا اپلیکیشن و توزیع مجانی و رایگان آن در پلتفرم های دیجیتال مانند گوگل پلی و Apple App store برای همه امکان پذیر است. کارآموز های برنامه نویس زیادی هستند. که نیروی کار ارزان را ارائه می دهند. و در کنار داشتن راهنمایی درست و اصولی از افراد خبره، می توانند محتوایی سرگرم کننده و مقبول خلق کنند. با این حال، فرایند ساخت یک بازی تبلیغاتی موفق به این سادگی نیست.

توسعه بازی های ویدیویی در واقع یک تقابل پیچیده بین خلاقیت و فناوری است. در کنار این امر، تغییر رفتارهای کاملا سلیقه ای کاربران و عملکرد آن ها در قبال برند شما می تواند همه چیز را به شدت پیچیده کند. بنابراین حتی اگر شما به تنهایی می توانید از پس خلق چنین محصولی بر بیایید. این بدان معنا نیست که باید فرایند ساخت بازی را به تنهایی طی کنید.

شرکت ها و برند های مختلفی در دنیا وجود دارند. که کار اصلی آن ها طراحی بازی های ویدیویی با هدف معرفی یک برند است. صنعت طراحی بازی های تبلیغاتی با ارزشی بیش از ۳ میلیارد دلار یکی از حوزه هایی است. که بسیار مورد توجه قرار دارد. تعداد بسیار زیادی موسسه و شرکت با سابقه در زمینه تولید محصولات دیجیتال، استودیو های بازی سازی و همچنین قالب های مجانی برای ساخت بازی های تبلیغاتی در دنیا وجود دارند. همچنین روز به روز به تعداد آن ها اضافه می شود.

از طرفی

شرکت های مشهور و حرفه ای در زمینه ساخت بازی های کامپیوتری تبلیغاتی، مانند Gamify، متخصصان بسیار زیادی را در حوزه های مختلف استخدام کرده اند. بنابراین، به جای رقابت با چنین صنعت متمرکزی، بهتر است شما با یک تیم کارکشته و حرفه ای در این زمینه قرار دارد ببندید. تیمی که اهداف شما را به یک تجربه جذاب برای کاربران تبدیل کند.

البته این بدان معنا نیست که شما می توانید تمام کارهای خود را برون سپاری کنید. شما می توانید در فرایند تولید بازی کامپیوتری، دخیل باشید. به عنوان مثال، شما می توانید با کمک ابزار Gamify Pro-tool در مراحل ساخت بازی سهیم باشید و درست مانند تجربه نشستن در صندلی کمک راننده، تیم را به سمت اهدافتان هدایت کنید. سیستم Gamify  می تواند با ایجاد یک فضای ساده تر، به شما کمک کند. تا المان های خلاقانه و اهداف خود را در فضای بازی پیاده کنید.

 

اهداف خود را بشناسید

بازی تبلیغاتی می تواند خود را با اهداف شما منطبق کند. با این حال، قبل از شروع فرایند RFPs (نگارش پروپوزال برای سازندگان بازی) خیلی خوب در خصوص اهداف خود فکر کنید. این بازی (چه به صورت اپلیکیشن و چه به صورت HTML5) قرار است چه اهدافی را محقق کند. یا چه دستاورد هایی برای شما داشته باشد؟ اهداف مختلف، مسیرهای مختلف تولید را می طلبد و این امر می تواند در بودجه نهایی که برای این کار در نظر گرفته اید تاثیر بگذارد. همچنین شرکت های تخصصی زمینه های مختلفی را پوشش می دهند که هر کدام از آن ها ممکن است برای اهداف متفاوتی مفید واقع شوند.

آیا کمپین بازاریابی Gamified شما با هدف آموزش به مشتریان در خصوص یک محصول یا خدمات جدید طراحی شده است؟ آیا شما می خواهید پیرامون نام برند خود هیاهو ایجاد کنید؟ آیا می خواهید واحد های بیشتری از یک محصول یا خدمات را بفروشید یا صرفا به دنبال ایجاد آگاهی هستید؟ داشتن یک اولویت مشخص می تواند مسیر کمپین را مشخص کند.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که برند ها در اکثر مواقع هدف مشخصی از راه اندازی کمپین بازاریابی خود ندارند. به بیان دیگر، در بسیاری از مواقع برند ها تنها به دنبال ایجاد هیاهو پیرامون نام تجاری خود هستند و امیدوارند بدین ترتیب در ذهن مشتریان خود باقی بمانند. البته شایان ذکر است که این هدف نمی تواند در طولانی مدت موثر واقع شود.

 

انتخاب هوشمندانه پلتفرم ها

یکی از تصمیم های استراتژیک کلیدی برای بازی‌ تبلیغاتی های مبتنی بر اپلیکیشن و یا HTML5، انتخاب پلتفرمها است. این انتخاب می تواند پارامترهای مختلفی را تحت تاثیر قرار دهد. از جمله: تعداد بازدیدکنندگان، ویژگی های و شخصیت مخاطبان، امکانات محصول و هزینه توسعه پروژه.

پلتفرم های محبوب برای بازی تبلیغاتی شامل دستگاه های تلفن همراه (گوشی های هوشمند و تبلت)، رایانه های شخصی، صفحه های لمسی و به طور فزاینده، فناوری های واقعیت مجازی (AR VR) می باشند. بنابراین به جای آنکه اجازه دهید محدودیت های ناشی از توانمندی های تکنیکی توسعه دهنده بازی، پلتفرم اصلی را برای شما مشخص کند. بهتر است با تحقیق در خصوص مخاطبین بازی و بازی ها وبرنامه هایی که غالبا استفاده می کنند، خود پلتفرم نهایی را مشخص کنید.

 

هزینه ناشی از افزودن پلتفرم ها

هزینه ناشی از افزودن پلتفرم های مختلف به استراتژی توسعه، به صورت غیر خطی افزایش پیدا می کند. از آنجایی که بخش اعظم نیروی کار برای توسعه یک بازی صرف ایجاد مکانیزم های بازی و دارایی های داخل بازی‌ تبلیغاتی می شود، پلتفرم ها را می توان با صرف هزینه اندکی به پروژه اضافه کرد. انتخاب پلتفرم اولیه، پیش از تولید بازی‌ تبلیغاتی انتخاب می شود. و در نتیجه چیزی در حدود ۸۰ درصد از تمام فرایند توسعه بازی‌ تبلیغاتی می تواند به صورت مستقیم بر روی پلتفرم های انتخابی اجرا شود.

قیمت نهایی با توجه به شیوه ادغام پلتفرم های انتخابی، افزایش پیدا خواهد کرد. به بیان ساده تر، شیوه ادغام نهایی تمامی پلتفرم ها در انتهای کار، هزینه تمام شده پروژه را به شکل نمایی افزایش می دهد. معماری تکنولوژی پلتفرم های موبایل، مانند iOS و Android  بسیار شبیه به یکدیگر است. و به راحتی می توان آنها را با یکدیگر ادغام کرد. این در حالی است که تلفیق بازی هایی که بر روی پلتفرم های موبایل و وب و یا موبایل و VR گسترش پیدا کرده اند. بسیار چالش برانگیز تر و در نتیجه گران تر است. به طور کلی، بهتر است شما در نهایت بازی‌ تبلیغاتی را به صورت همزمان بر روی چند پلتفرم سازگار معرفی کنید.

 

 

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

ارسال نظر