طراحی بازی برای ساخت وب سایت تعاملی - سایت واکو تک

بازی سازی تعاملی راهی برای داشتن یک وب سایت تعاملی!

با استفاده از بازی سازی تعاملی برای وب سایت خود، می‌توانید کاربرانتان را به ماندن طولانی مدت و مشارکت بیشتر در لندینگ پیج خود تشویق کنید. با این راه مخاطبان شما سرگرم می‌شوند. بیشتر با برند شما تعامل می‌کنند و شما هم KPI های وب سایت خود را بهبود می‌دهید. همچنین این نوع بازی سازی می‌تواند بهانه‌ای برای جایزه دادن به کاربران وفادار برند باشد. یا کاربران با کیفیت‌تری را به همراه داشته باشد. به این فکر کنید که این روزها بازی همه جا دیده می‌شود. روی هر دستگاهی که فکرش را بکنید. از گوشی موبایل و لپ تاپ‌ها گرفته تا کنسول‌های متنوع و حتی تلویزیون‌ها. نکته قابل توجه این است که مردم عاشق بازی‌هایند. در ادامه انواع بازی سازی تعاملی و راه داشتن یک وب سایت تعاملی را بررسی خواهیم کرد!

بازی سازی تعاملی چیست؟

بازی های تعاملی به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ آن‌هایی که به منظور تجربه دورهمی خلق شده‌اند و آن‌هایی که مخاطب را در بطن داستان‌هایی عمیق و درگیرکننده قرار می‌دهند. هر نوع بازی، ویژگی‌هایی خاصی از انسان را درگیر می‌کند. مشخصه یک بازی تعاملی خوب این است که حواس مختلف فرد را درگیر کند. در بازی سازی تعاملی باید محیط بازی زنده به نظر برسد تا کاربر را بیشتر جذب کند. البته لازم نیست طراحی فوق حرفه‌ای را برای بازی خود در نظر بگیرید، بازی‌های ساده اما با ایده‌های خوب و گیرا، می‌توانند سطح تعامل عالی را ایجاد کنند. عدم توانایی تعامل با جهان بازی برخلاف آنچه مورد انتظار بازیکن است، می‌تواند نتیجه‌ای بد به همراه داشته باشد.

بازی سازی تعاملی و آگاهی از برند!

اگر به دنبال راهی برای افزایش تعاملات کاربران با برند خودید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بازی‌هایی است که برای معرفی برند طراحی شده‌اند. به این سبک بازی‌ها Branded Games  می‌گویند. شرکت‌های از این نوع بازی‌ها برای کمپین‌های برندینگ استفاده می‌کنند. بازی‌های ویژه برندینگ به گونه‌ای طراحی می‌شوند؛ که محصول‌ها یا خدمت‌های شما را معرفی کنند. اجرای یک ایونت آنلاین همراه با یک بازی تعاملی و ایجاد رقابت بین کاربران، همچنین امکان بازی با دوستان، توجه افراد زیادی را به خود جلب خواهد کرد. حتی اگر خودشان فقط بیننده باشند و در ایونت تبلیغاتی آنلاین شما مشارکت نکنند. این بازی‌ها باعت افزایش نرخ بازگشت کاربران می‌شود. همچنین الگوی رفتاری جدیدی برای بازدیدکنندگان وب سایت شما خلق خواهد کرد.

انواع بازی سازی های تعاملی برای برند شما!

وب سایت‌های Third-party ای هستند که تخصص اصلی آن‌ها تولید بازی تعاملی ساده است. شما می‌توانید از این وب سایت‌ها برای طراحی و تولید بازی تعاملی خود استفاده کنید. معمولا این وب سایت‌ها، بازی‌های Full Responsive ارائه می‌دهند. می‌توانید آن‌ها را روی وب سایت یا اپلیکیشن خود قرار دهید. در نتیجه کاربرانتان به سادگی به بازی با آن مشغول خواهند شد.

همچنین آژانس‌های تبلیغاتی وجود دارند که خدمات Game Marketing  ارائه می‌کنند. می‌توانید از این شرکت‌ها کمک بگیرید تا برای‌تان یک کمپین مبتنی بر بازی طراحی کنند. می‌توانید برای یک کمپین مبتنی بر بازی از یک لندینگ پیج جدیدی استفاده کنید. کاربران خود را مستقیم به این صفحه جدید هدایت کنید.

۱. بازی سازی های تعاملی ساده

بازی تعاملی را برای وبسایت خود طراحی کنید که پیچیده است. آن را به سادگی یک بازی پازلی، یک بازی اکشن خیلی مینیمال یا مثلا یک برنامه ساده رنگ آمیزی بسته به بودجه‌تان ببینید.

یک نمونه خوب از بازی، رنگ آمیزی است که برای یک کلوپ طراحی شد. کارفرما تصمیم داشت با بازی سازی نظر والدینی را به خود جلب کند که به دنبال یک کلاب برای بهتر شنیده شدن فرزندشان‌اند. طراح وب سایت این کلاب از یک بازی ساده رنگ آمیزی به صورت Embed  در صفحه‌ای استفاده کرده که در آن از کودکان تست گرفته می‌شد. کودکان کم سن و سال هم می‌توانستند به راحتی و با استفاده از انتخاب سایز قلم مو و رنگ مد نظرشان، تصویر را رنگ آمیزی کنند. به عنوان جایزه می‌توانستند آن را برای پرینت گرفتن دانلود کنند.

۲. اضافه کردن بازی‌های white Labelled به وب‌سایت

اصطلاح  White labelling Game به بازی‌هایی اشاره دارد که توسط Third-party ها فروخته می‌شود و کاملا برای کسب و کار شما شخصی سازی شده‌اند. این یعنی اگر شما یک بازی را خریداری کنید؛ می‌توانید خودتان بعدا آن را هر طور که می‌خواهید تغییر دهید و استفاده کنید. به Source code نیز به طور کامل دسترسی خواهید داشت. اگر خواستید برای یک بازی تحت وب هزینه کنید، این یکی از مواردی است که باید به آن توجه کنید. مهم است که به Source code  دسترسی داشته باشید و بتوانید آن را ویرایش کنید.

خریدن یک بازی white Labelled بسیار به صرفه‌تر از آن است که برنامه نویس، آرتیست و طراح استخدام کنید تا برای شما بازی تولید کنند. همچنین این بازی‌ها، بارها روی مرورگرها یا دستگاه‌های متفاوت از جمله گوشی‌های موبایل، تبلت، لپتاپ و… در اندازه‌های مختلف تست شده‌اند تا با هر نوع صفحه نمایشگر و مرورگری منطبق باشند. اگر به یک وب‌سایت که چنین خدماتی ارائه می‌دهد مراجعه کنید، با تنوع خوبی از سبک بازی‌ها مواجه خواهید شد. برای مثال می‌توانید به نمونه کارهای واکوتک سری بزنید.

می ‌تواند برای برندتان بازی سازی تعاملی شخصی سازی شده داشته باشید.

۳. بازی سازی تعاملی برای رویداد آنلاین

کنفرانس‌های آنلاین معمولا خسته کننده‌تر از ایونت‌های حضوری‌اند. معمولا در این کنفرانس‌ها مجبورید مدت طولانی به صفحه مانیتور خیره شوید، بدون آن که فعالیت تعاملی انجام دهید. دقیقا اینجاست که یک بازی می‌تواند برای ایجاد مشارکت استفاده شود. شما می‌توانید بازی خود را در زمان استراحت معرفی کنید. از یک لیدر بورد برای تشویق به مشارکت بیشتر استفاده کنید. هرچه بیشتر بازی کنید، امتیاز بالاتری می‌گیرد و در لیدربورد بیشتر دیده می‌شوید. راه دیگر این است که در ابتدای ارائه، بازی را معرفی کنید. ایده‌های‌تان را در قالب آن به کاربران معرفی و توجه آن‌ها را جلب کنید.

بازی در انتهای یک ایونت آنلاین نیز می‌تواند به عنوان یک راه جمع‌آوری اطلاعات مارکتینگ استفاده شود. همچنین می‌توانید برای شرکت کنندگان در این بازی جایزه‌ای در نظر بگیرید. از شرکت کنندگان به این بهانه قدردانی کنید.

وب سایت تعاملی، معجونی جادویی!

همه کسانی که با وب سایت درگیرند همیشه در فکر تعامل هرچه بیشتر کاربران با وب سایت‌های خودند. چرا که با داشتن یک وب سایت تعاملی می‌توانند تجربه کاربری را در وب سایت‌های خود افزایش دهند. لازم به ذکر است که تجربه کاربری در سئو و رنکینگ سایت از اهمیت بالایی برخوردار است. با ورود به یک وب سایت تعاملی می‌بینید که این وب سایت نسبت به حرکات موس یا کیبورد شما واکنش نشان می‌دهد. همین باعث می‌شود که کاربر خود را جزئی از آن وب سایت احساس کند و زمان بیشتری را برای شما سپری کند. دستیابی به اطلاعات ارزشمند، برقراری ارتباط بهتر با مشتری، افزایش مشتری وفادار همه جزئی از مزایای داشتن یک وب سایت تعاملی است.

برای داشتن یک وب سایت تعاملی، سراغ بازی سازی های تعاملی بروید. همانطور که گفتیم لازم نیست ایده بسیار پیچیده‌ای داشته باشید. چند نمونه از وب سایت‌های تعاملی را ببینید، تا ایده‌های خلاقانه و جدید در ذهنتان شکل بگیرید. سپس کار را شروع کنید.

در آخر اگر تصمیم دارید برای خود یک وب سایت راه اندازی کنید، وب سایت تعاملی را در نظر بگیرید! اگر برنامه نویس یا طراح رابط کاربری‌اید، توصیه می‌کنیم مفصل درباره بازی سازی تعاملی و مزایای آن تحقیق کنید. سعی کنید انواع بازی سازی تعاملی را یاد بگیرید و روش‌های خلاقانه پیدا کنید. حداقل یک بار روش بازی سازی برای وب سایت را یک بار امتحان کنید. ضرر نمی‌کنید!

Sending
User Review
0 (0 votes)

ارسال نظر