بازی های تبلیغاتی - سایت واکوتک

تبلیغات دیجیتال با استفاده از بازی های تبلیغاتی

مقدمه

دنیای تبلیغات دیجیتال دائما در حال پیشرفت است و تلاش می‌کند تا با تکنولوژی‌ها و قالب‌های جدید سازگار شود. بازی های تبلیغاتی نیز یک مثال بسیار عالی برای این اصل محسوب می شود. اگرچه بازی های تبلیغاتی چندین سال است که مورد توجه هستند. اما این شکل از تبلیغات به تازگی محبوبیت بیشتری کسب کرده است. همچنین برندهای بسیار زیادی به این شیوه از تبلیغات روی‌آورده‌اند. در این مقاله، ما در خصوص بازی‌ تبلیغاتی و مزایای آن‌ها بیشتر صحبت خواهیم‌کرد و مثال‌هایی را نیز در این زمینه ارائه خواهیم‌داد.

بازی تبلیغاتی چیست؟

بازی ها می‌توانند وسیله‌ای برای تبلیغ خدمات یا محصولات یک برند باشند. بازی هایی که با این هدف طراحی می شوند، تحت عنوان بازی های تبلیغاتی شناخته می‌شوند. این بازی ها نه تنها سبب افزایش آگاهی جمعی نسبت به برند می‌شوند، بلکه سطح تعاملات مشتریان و برندها را نیز به شکل قابل‌قبولی افزایش می‌دهند. بازی هایی که به‌عنوان بخشی از استراتژی‌ها و اقدامات تبلیغاتی یک برند ساخته می‌شوند، معمولا مجانی هستند؛ به صورت آنلاین ارائه می شوند و با سیستم عامل‌ها و دستگاه های مختلف به خوبی سازگارند. معمولا قهرمان این بازی ها یک برند، محصول، کمپانی، موسسه و یا خدمات خاصی است که در طول بازی مدام تبلیغ می‌شود. 

بازی های تبلیغاتی با تبلیغاتی که در خلال بازی های کامپیوتری به نمایش در می آیند، متفاوت هستند. تبلیغاتی که در حین بازی ها به نمایش در می‌آیند، غالبا بنرها و یا تبلیغات نمایشی هستند. در مقابل، بازی های تبلیغاتی حول محور برند شکل می‌گیرند و حضور نام برند یا محصول، هسته اصلی بازی را شکل می‌دهد. 

مزایای بازی های تبلیغاتی

بازی های تبلیغاتی یک شیوه ایده آل برای برقراری ارتباط با افراد هستند. از طرفی حضور آن ها مزاحمتی را در میانه بازی یا سایر فعالیت‌های آنلاین افراد، ایجاد نمی‌کند. به بیان دیگر کاربران داوطلبانه با بازی ارتباط برقرار می‌کنند. بازی های تبلیغاتی به‌راحتی قابل سفارش هستند. با طراحی یک بازی ویدئویی (به‌صورت اورجینال یا اقتباس از نمونه‌های موجود) یک برند تجاری می‌تواند سبک و ارزش‌های خود را در محصولی منحصر‌به‌فرد، به‌نمایش بگذارد.

بازی ها به آسانی وایرال می شوند. بازی های کامپیوتری بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور هستند و از المان های قوی اجتماعی برخوردارند (به عنوان مثال به بازی Candy Crush  در فیس بوک توجه کنید!). بنابراین، احتمال به اشتراک گذاری آن ها و در نتیجه گسترده تر شدن تبلیغات برند شما، بسیار زیاد است.

بازی ها به راحتی وارد آمار و ارقام می شوند. شما می توانید تمامی تعاملات کاربران با المان های مختلف بازی (مانند مدت زمان بازی، تعداد دفعات ورود و خروج از بازی و مراحلی که کاربران معمولا از بازی خارج می شوند) را بررسی کرده و ثبت کنید.

تبلیغات دیجیتال با بازی های تبلیغاتی

معرفی چند مثال از بازی های تبلیغاتی

بازی تبلیغاتی شماره ۱:  Volkswagen Polowers

هدف اصلی این کمپین وادار کردن کاربران توییتر به صحبت کردن و توییت کردن در خصوص فولکس واگن پولو بود. این بازی به طور خاص کاربران جوان را هدف قرار داد، چرا که بر اساس آمار فولکس واگن، بیشتر مالکان پولو در گروه سنی جوان قرار داشتند. برای ساخت این کار تبلیغاتی، فولکس واگن یک بازی را با کمک هشتگ #Polowers راه انداخت. این یک مسابقه مجازی در توییتر بود که کاربران بر اساس تعداد توییت خود، با یکدیگر رقابت می کردند. جایزه این مسابقه یک خودرو فولکس واگن پولو بود.

بازی تبیلغاتی شماره ۲: مگنوم

Magnum -سایت واکوتک

برند Unilever بازی ای طراحی کرد که در آن قهرمان داستان از وب سایت های مشهور و برند های شناخته شده در فضای آنلاین و افلاین، مانند سافاری، نیویورک، ایتالیا، اسپاتیفای، یوتیوب و غیره شکلات جمع آوری می کرد. این برند توانست با کمک این بازی نظر میلیون ها کاربر را به خود جلب کند. اگرچه قوانین این بازی آسان است اما در عین حال به شدت سرگرم کننده و وقت گیر نیز می باشد. این بازی به گونه ای طراحی شده است که بیننده را مجذوب خود نگه دارد. کاربران می توانستند از دوستان و آشنایان خود دعوت کنند تا در این بازی شرکت کرده و امتیاز آن ها را افزایش دهند. این کار سبب بیشتر دیده شدن بازی شد و حتی توانست افراد بیشتری را جذب برند کند.

بازی تبلیغاتی شماره ۳: M&M 

M&M -سایت واکوتک

این برند از مزایای بازی های کلاسیکی مانند Connect 4 استفاده کرد تا بازی تبلیغاتی منحصر به فرد خود را طراحی کند. هدف اصلی این بازی، قرار دادن حداقل سه M&M شبیه به هم در کنار یکدیگر بود. با قرار گرفتن این اسمارتیز ها، آن ها از بازی حذف می شدند و ساختارهای جدیدی برای بازی شکل می گرفتند. این بازی کلیشه ای و کلاسیک بسیار اعتیاد آور است و به عنوان یکی از سیستم های بازی بسیار تاثیرگذار شناخته می شود. علاوه بر آن، این برند بازی ویدئویی ماجراجویانه و منحصر به فرد خود را برای Playstation طراحی کرد. این بازی : Shell Shocked M&M نام دارد و شامل بیش از ۲۰ مرحله مختلف می شود. دانلود این بازی رایگان است.

بازی تبلیغاتی شماره ۴: Doritos

دوریتوز تجربه VR مخصوص خود را خلق کرد و نام آن را Doritos VR Battle گذاشت. در این بازی دو بازیکن در یک دنیای مجازی با یکدیگر رقابت می کنند. ایده اصلی این بازی این است که شما فرد دیگری را به چالش بکشید و او را به یک ماجراجویی مجازی دعوت کنید که شامل موانع مختلفی، از جمله کوه ها، صخره ها و حتی هیولاها می‌باشد. در کنار مبارزه و کنار گذاشتن این موانع، کاربران باید تا جایی که می توانند چیپس دوریتوز جمع کنند. در نهایت کسی که بیشترین میزان چیپس را جمع کرده باشد، برنده بازی است.

برای تبلیغ این بازی، این برند سلبریتی هایی را از کشورهای مختلف انتخاب کرد و از آن ها خواست تا بازی را امتحان کنند و فیلم خود را بر روی یوتیوب منتشر کنند. این یک مسابقه برای سلبریتی ها بود. برند دوریتوز توانست با این کار توجه گروه بسیار بزرگ تری از مخاطبان را برای این بازی و همچنین برند خود، جلب کند.  

منبع سایت cyberclick

Sending
User Review
0 (0 votes)

ارسال نظر