۴ ترفند ضروری برای وارد شدن به صنعت بازی سازی!

صنعت بازی سازی، بازاری قدرتمند به حساب می‌آید. گزارش شرکت تحقیقاتی Newzoo  نشان می‌دهد که درآمد بازار جهانی در زمینه بازی سازی و طراحی آن، در سال ۲۰۱۹، ۱۵۲ میلیارد دلار بوده است. این نرخ نسبت به سال ۲۰۱۸، رشد ۹.۶ درصدی داشته است. این صنعت پویاست. در نتیجه؛ پیش بینی آینده نزدیک در آن بسیار دشوار است. با این حال، رشد تکنولوژی در حال حاضر دسترسی مردم سراسر دنیا به بازی‌ها را بسیار آسان‌تر کرده است. در نتیجه فرصت‌های بی‌شماری برای افراد وجود دارد تا ورود به صنعت بازی سازی را هدف اصلی خود قرار بدهند. به بیان دیگر طراحی بازی، یک صنعت پر‌رونق است. ازطرفی در این صنعت، هیچ نشانه‌ای از رشد نزولی آن به چشم نمی‌خورد.

صنعت بازی سازی چیست؟

در سال ۱۹۷۰، نخستین بازی ویدئویی به صورت تجاری توسعه یافت. این رخداد، با عرضه نسل نخست کنسول‌های بازی ویدئویی همزمان بود. این فعالیت‌ها در آغاز کار، به دلیل سادگی برنامه‌نویسی، برای بازی‌های این نسل، کاری آسان و سودآور بود. با نزدیک شدن به قرن ۲۱، پیچیده شدن فرآیند ساخت بازی‌های ویدئویی و همچنین افزایش قدرت پردازش رایانه‌ها و کنسول‌های بازی، توسعه بازی‌ها نیز پیچیده‌تر شد. در همین سال‌ها شرکت‌های بزرگی به این منظور تأسیس شد. اینگونه صنعت بزرگ بازی سازی شکل گرفت. بازی سازی هنر ساخت بازی است و شامل طراحی، توسعه و انتشار بازی می‌شود.

چگونه وارد صنعت بازی سازی شویم؟

مسلما اولین کار برای ورود به صنعت بازی سازی، به دست آوردن علم و دانش مورد نیاز این صنعت است. برای اینکه به صورت حرفه‌ای وارد این بازار کار شوید باید ویژگی‌های مخصوص یک بازی ساز حرفه‌ای را داشته باشید، دقیقا بدانید طراح بازی کیست و باید چه چیزهایی را بداند.  به عنوان مثال، خلاق بودن یکی از عوامل ضروری ورود به این صنعت است. در وهله دوم باید به اندازه کافی روی زبان انگلیسی مسلط باشید. چرا که بیشتر منابع آموزشی بازی سازی حرفه‌ای، به زبان انگلیسی نوشته شده است. همچنین زبان بازی سازی نیز، انگلیسی است. به یاد داشته باشید شما نمی‌توانید به تنهایی، تمام کارهای بازی سازی را انجام بدهید و در آن‌ها حرفه‌ای شوید. برای ورود به این صنعت، بهتر است عضوی از یک تیم طراحی بازی شوید و کار را از آنجا شروع کنید.

۴ ترفند برای ورود به صنعت بازی سازی

بهترین راه برای وارد شدن به یک صنعت بزرگ و پرطرفدار، داشتن علم و دانش کافی مربوط به آن صنعت است. اما دانستن ترفندها، کار را آسان‌تر می‌کند. برای همین ۴ ترفند ضروری را بررسی خواهیم کرد که برای ورود موفق به صنعت بازی سازی باید به آن‌ها آگاه باشید.

  1. زیر و بم فرآیند بازی سازی را بدانید

 بازی‌هایی که بر اساس یک خط فکری و در طی یک فرآیند طراحی شده‌اند، نسبت به آن دسته از بازی‌هایی شانس موفقیت بیشتری در بازار دارند که تنها مجموعه‌ای از ایده‌های پراکنده‌اند. با درک بهتر از ابزار موجود و همچنین فرآیندهای کلی و استاندارد بازی سازی، شما می توانید تصویر کلی از یک بازی که می‌خواهید طراحی کنید را برای خود و هم تیمی‌های‌تان خلق کنید. در چنین شرایطی، احتمال موفقیت شما در صنعت نیز به شکل قابل قبولی افزایش پیدا می‌کند.

بسیاری از افراد، به ویژه توسعه‌دهندگان محدود بازی‌ها، علاقه‌مند به استفاده از تکنیک‌های توسعه‌ای سریع‌اند. در این تکنیک‌ها مستند سازی و طی کردن فرآیند تولید، بسیار کوتاه است. حتی در مواردی نادیده گرفته می‌شود. تکنیک‌های سریع، بیشتر روی ساخت سریع محصول نهایی متمرکزند. در حالی که کمپانی‌های بزرگ، مانند EA، Microsoft، Sony وUbisoft  بیشتر روی فرآیند تولید محتوا و بازی متمرکزند. همچنین تمامی فعالیت‌های خود را مستند سازی می‌کنند. به همین دلیل است که آن‌ها دائما موفق‌اند.

اگر می‌خواهید مانند یک AAA حرفه‌ای باشید، باید زمان زیادی را صرف مطالعه در خصوص خط تولید بازی‌ها، فازهای مختلف تولید، تفاوت‌های موجود در تولید بازی‌ها در ژانرهای مختلف، پلتفرم‌ها و نحوه کار تیم‌های موفق و مختلف کنید. مستند سازی، فرآیند تولید بازی و مهم‌ترین نکته‌هایی را به خوبی یاد بگیرید که در اسناد باید ذکر شوند. همچنین، شیوه‌های ممکن برای تبدیل یک ایده به نمونه اولیه را باید بیاموزید. سپس، تولید محصول نهایی را تمرین کنید.

۲. همیشه به محبوب‌ترین جریان‌ها توجه کنید!

نگذارید ریزترین تغییرها و خبرهای مهم صنعت بازی سازی از زیر دستتان در برود. هر پلتفرم، ژانر و نوع بازی ممکن است قوانین متفاوت و نیازمندی‌های مختلفی داشته باشد. با شیوه بازی سازی‌های مختلف در ژانرها و پلتفرم‌های متفاوت آشنا شوید. حتما در خبرنامه‌های مربوط به صنعت بازی سازی عضو شوید. گزارش‌ها و نظرهای کارشناسان و منتقدان را در خصوص بازی‌های مختلف از منابع معتبر مانند Kotaku ، Gamasutra و ۸۰ LEVEL  دنبال کنید. همچنین از محتواهای مرتبط با رشته کاری خود در توییتر و یوتیوب نیز نهایت استفاده را ببرید.

۳. یک نسخه آزمایشی بی‌عیب و نقص داشته باشید

 نسخه آزمایشی مانند پاسپورت شما در این صنعت است. چند نمونه از کارهای خود را انتخاب کنید. آن‌ها را به بهترین شکل ممکن به نسخه‌های آزمایشی تبدیل کنید. سعی کنید در انتخاب کارهای‌تان، قابلیت‌های مختلف و متنوع خود را به نمایش بگذارید. نسخه‌های آزمایشی باید کوتاه باشند، حدودا دو دقیقه. مطمئن شوید که تمام جزئیات لازم برای معرفی کار و توانمندی‌های شما در آن وجود دارد.

با تمرین بیشتر و کسب تجربه در زمینه طراحی بازی‌های مختلف، می‌توانید در خصوص طراحی مراحل و جهان‌های مختلف در دل بازی‌ها نیز مهارت کسب کنید. اگر مهارت‌های شما در صنعت ساخت بازی متنوع است، سعی کنید علاقه و مهارت‌های اصلی خود را در نسخه آزمایشی به نمایش بگذارید.

مطمئن شوید کارهایی که در نسخه آزمایشی خود قرار داده اید، از نظر قوانین کپی رایت مشکلی نداشته باشند. قانون کپی رایت موسیقی متنی که برای کارتان انتخاب می کنید. توافق نامه افشا نکردن محتوا (NDA) را نیز در خصوص محتوایی رعایت کنید که به نمایش می‌گذارید.

۴. تحصیلات مرتبط

اگر محتوای کافی برای خلق یک نسخه آزمایشی استاندارد و ایده‌آل را ندارید، سعی کنید مهارت‌های خود را ارتقا دهید. آموزش‌های آنلاین، بهترین راه برای شروع یادگیری‌اند؛ اما اگر می‌خواهید در سطح حرفه‌ای و استاندارد مهارت‌های خاصی را کسب کنید، بهتر است از دوره‌های رسمی طراحی یا توسعه بازی استفاده کنید. در چنین شرایطی می‌توانید از نظرها و بازخوردهای افراد با تجربه‌ای بهره‌مند شوید که در صنعت هستند. در اینصورت، فرصت‌های شغلی بیشتری در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

به عنوان مثال، دوره‌های طراحی بازی CG Spectrum زیر نظر مربیان و افرادی با تجربه صنعت تدریس می‌شوند که روی بسیاری از عناوین AAA و در محیط‌های کاملا حرفه ای، مانند EA و Ubisoft کار کرده‌اند. این دوره یک برنامه درسی متمرکز است. همچنین، می‌تواند به شما در پیدا کردن شغل‌های ایده‌آل در صنعت کمک کند. در خلال این دوره‌ها و در سطح پیشرفته، طراحی بازی برای کنسول‌ها، کامپیوترهای شخصی، موبایل‌ها و بازی‌های ورزشی و چند نفره را یاد می‌گیرید. همچنین می‌توانید در ساخت سطوح مختلف بازی با استفاده از Unity   و Unreal Engine  نیز تجربه عملی کسب کنید.

اگر قصد ورود به صنعت بازی سازی را دارید، باید تلاش و همت والایی خرج کنید. بازی سازی شغلی جذاب و پرشگفتی است؛ اما لازمه موفقیت در آن کسب دانش روز است. باید مدام علم خود را به روز رسانی کنید و به دنبال یادگیری چیزهای جدیدی باشید. پس اگر فردی تلاش‌گر، خلاق و تحلیل‌گرید، تبریک می‌گوییم، شما فردی مناسب برای وارد شدن به صنعت بازی سازی‌اید.

Sending
User Review
0 (0 votes)

ارسال نظر